Ποιοί είμαστε

Η εταιρία μας συγκαταλέγεται στις καλύτερες επιχειρήσεις στο είδος της, όσον αφορά την εμπορία ηλεκτρικών εργαλείων και εξαρτημάτων, καθώς και ειδών ατομικής προστασίας εργαζομένων.

Η πολύχρονη πείρα μας, από το 1969, σαν "Γεωργακόπουλος Γεώργιος" και αργότερα ως "Γεωργακόπουλος Γ. ΑΕ" αποτελεί εγγύηση για την ποιοτική επιλογή κάθε προσφερόμενου εργαλείου.

Στο πελατολόγιο μας, το οποίο ανέρχεται σε 8.000 περίπου πελάτες, περιλαμβάνονται κυρίως οι (ΔΕΚΟ, ΟΤΕ, ΕΛΤΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ κλπ) ο Στρατός Ξηράς, η Αεροπορία και το Πολεμικό Ναυτικό και πλείστες εκ των μεγαλύτερων τεχνικών εταιριών της Ελλάδος (Αττικό Μετρό, Ελληνικά Πετρέλαια, Ναυπηγεία κτλ).

Τα εμπορεύματα μας είναι όλα ευρωπαϊκής προέλευσης και προσφέρονται με τις καλύτερες προδιαγραφές και τις καλύτερες τιμές της αγοράς.Θετικό στοιχείο για την επιχείρηση μας είναι επίσης ότι διαθέτει ένα πλήρως οργανωμένο και υπεύθυνο service, γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας των εμπορευμάτων μας, παρακαταθήκη ανταλλακτικών και άμεση παράδοση.