Αποστολή Προϊόντων

Τρόπος εκτέλεσης παραγγελιών

Οι παραγγελίες εκτελούνται το αργότερο εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών από τη λήψη τους, εκτός εάν υπάρχει πρόβλημα στη διαθεσιμότητα του είδους και αυτό έχει γνωστοποιηθεί εξαρχής στον πελάτη που πραγματοποιεί την παραγγελία ή λόγος ανώτερης βίας.
 
 
Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες και πραγματοποιούνται αποστολές μόνο εντός του Ελλαδικού χώρου. Οι παραγγελίες εκτελούνται στο εργάσιμο οκτάωρο (7:00πμ - 15:00μμ) εκτός Κυριακής και αργιών. Οι ώρες των δρομολογίων της κάθε αποστολής δεν είναι διαπραγματεύσιμες.
 
Κόστος
 

Για τις αποστολές πανελλαδικά συνεργαζόμαστε με τα ΕΛΤΑ courier (Door to Door Delivery). Το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα 2€ για όλους τους προορισμούς στην Ελλάδα και στα 1,50€ για τον νομό Αττικής για δέματα έως 2 κιλά. Κάθε επιπλέον κιλό έχει χρέωση 1€. Για δέματα με βάρος μεγαλύτερο των 25 κιλών με προορισμό εκτός Αττικής το κόστος υπολογίζεται κατόπιν συνεννόησης. 

 

Για παραγγελίες μεγαλύτερης αξίας των 100€ σε Άθηνα και Πειραιά τα έξοδα για τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ

 
 
Αντικαταβολή / Λοιπές Χρεώσεις
 
Το κόστος της αντικαταβολής για όλη την Ελλάδα είναι 1,50€. 
 
Η παράδοση το Σάββατο / Επίδοση σε προκαθορισμένη ώρα επιβαρύνεται με το ποσό των 2,00€ 
 
Διατηρούμε το δικαίωμα αναπροσαρμογής του κόστους αποστολής σε σπάνιες περιπτώσεις (αυξημένος όγκος, δυσπρόσιτη περιοχή, εναλλακτικός τρόπος αποστολής) αφού πρώτα προηγηθεί συνεννόηση με τον πελάτη.